TimoCom s novou aplikací TC Transport Order®

TimoCom s novou aplikací TC Transport Order® / Foto zdroj: TimoCom

logo TimoCom

 

 

Tajemství je odhaleno: TimoCom rozšiřuje největší evropskou dopravní platformu o novou aplikaci!

 

Od spuštění v létě bude TC Transport Order® umožňovat více než 120.000 uživatelů TimoCom elektronické transakce v platformě. Tímto milníkem TimoCom vytváří pro své zákazníky zásadní přidanou hodnotu v otázkách digitalizace a optimalizace procesů.

S novou aplikací budou obchodní partneři poprvé vyřizovat své přepravní zakázky přímo v rámci platformy TimoCom, čímž se podstatně zefektivní digitální propojení mezi zadavatelem a dodavatelem. Zavedení TC Transport Order® podstatnou měrou přispívá k digitálnímu rozvoji dopravní platformy. „Pro naše zákazníky to znamená především výrazný časový přínos a také značné úspory procesních nákladů díky čistě digitálním postupům a zamezení přechodům mezi různými médii“, objasňuje Gunnar Gburek, mluvčí společnosti TimoCom.

Elektronické poptávání dopravy a centrální správa objednávek

Díky zadání poptávky na dopravu do TC Transport Order® mohou zadavatelé poptat dopravu u více partnerů – v reálném čase a za aktuální denní ceny. Následně si jednoduše vyberou z obdržených nabídek tu nejvýhodnější. Potenciální dodavatelé mají díky konkrétním poptávkám šanci na další zakázky. Obchod je pak následně realizován „digitálním podáním ruky“ ve správě objednávek v TC Transport Order®. Tam mají oba obchodní partneři přehled o všech svých objednávkách přeprav a jejich stavu. Mohou je pro vlastní organizaci kdykoliv centrálně spravovat v platformě ‘TimoCom’. Kromě toho budou uživatelé informováni o událostech, které jsou pro ně důležité – také v rámci dopravní platformy.

Od začátku července bude TC Transport Order® zásadně optimalizovat obchodní procesy mezi dopravci, speditéry a zasilateli a přinese tak nový čerstvý vítr do každodenní práce s dopravní platformou ‘TimoCom’.

/Tisková zpráva, TimoCom Soft- und Hardware GmbH, Bessemerstr. 2-4,DE-40699 Erkrath/