Představení nové generace Scania v ČR

scania logo

 

 

 

Nová generace vozidel na českých silnicích

 

Novou generaci nákladních vozidel představila Scania v rámci svých dealerství zákazníkům po celém Česku.

Deset let vývoje, špičkové technologie, maximální efektivita provozu, vynikající jízdní vlastnosti, skvělý komfort. To vše jsou vlastnosti, které spojuje nová generace nákladních vozidel Scania pro dálkovou přepravu a které si zákazníci mohli vyzkoušet a ověřit v praxi na českých silnicích.

Představení nové generace Scania odstartovalo začátkem listopadu minulého roku velmi povedenou akcí Plzni. Dále mohli zákazníci obdivovat novou generaci vozů přímo v místě servisu společnosti v Jihlavě. A nádhernou prezentaci si také užili zákazníci v pohádkovém městě Jičíně. Představení pokračovalo krásnou událostí v leteckém muzeu Metoděje Vlacha v Mladé Boleslavi a poslední doslova velkolepá podívaná se konala v nádherné industriální části města Ostrava.

V rámci prezentace nových vozidel byl zároveň zákazníkům prezentován nový koncept služeb, který přichází spolu s novou generací vozidel a který je ještě výrazněji zaměřen na zákazníka. Z pohledu služeb je největší novinkou *Scania Údržba s flexibilními servisními plány.

 

/Zdroj: Tisková zpráva, *Scania Czech Republic s.r.o., https://www.scania.com/cz/cs/